Sponsor worden

 

Dit geweldige avontuur kost erg veel geld. Maar liefst een kleine 21.000 euro! Ik ben er bijna wat betreft dit bedrag, maar ik mis nog een deel. Ik heb nog een aangevraagde subsidie deels toegekend gekregen en ik kom nu nog €3000,- tekort (november 2015). Dat heb ik uit mijn studiepot betaald maar daar wil ik natuurlijk zo min mogelijk uit halen. Om de laatste centjes bij elkaar te krijgen, zoek ik dus nog steeds sponsoren en donateurs. Het is dus nog niet te laat! 

Dit kunnen bedrijven zijn, maar ook particulieren. Als u mij bedrijfsmatig wilt sponsoren, kan ik een tegenprestatie leveren. Maar een particuliere donatie is ook altijd mogelijk. Vanaf €5,- ontvangt elke donateur/sponsor in ieder geval alle SailMail-nieuwsbrieven.

 

MENU

 

Bedrijven

 

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent om mij te sponsoren!

 

Voor alles dat u sponsort lever ik een tegenprestatie. Dit is sowieso uw logo op de sponsorpagina en plaatsing daarvan in de nieuwsbrieven.

 

Daarnaast is het mogelijk per bedrijf de tegenprestatie aan te passen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan aandacht voor het bedrijf in een verhaal voor de nieuwsbrief en/of facebook.

 

Uw sponsorbijdrage kunt u per email (tess@tessatsea.nl) aan mij kenbaar maken. Ik heb dan uw bedrijfsgegevens nodig (Naam bedrijf, Naam Contactpersoon, Adres, Postcode, Woonplaats, Telefoonnummer, Website en E-mailadres). Ik zend dit door naar SchoolAtSea en die stuurt rechtstreeks een factuur met alle benodigde informatie naar u toe. Na ontvangst hiervan kunt u het geld overmaken.

 

 

Particulieren

 

Wat leuk dat je me wilt helpen om verder te komen!

 

Alle fondsen mogen worden overgemaakt op rekeningnummer:  NL62 ABNA 0578 8234 70 t.n.v. Tess Hille o.v.v. SchoolAtSea en je emailadres (voor de SailMail).

 

Wellicht wil je iets speciaals. Bijvoorbeeld een souvenir uit een bepaald land of een kaartje. Dat kan! Er moet natuurlijk wel wat tegenover staan. Maak je wensen kenbaar en we komen er wel uit!

Het is sinds 31 augustus ZEKER dat ik mee ga. Sterker nog: ik ben al aan boord en we zijn onderweg! Omdat er een kans bestond dat ik niet geselcteerd zou worden en dus niet mee zou gaan, had ik bedacht wat er met een mogelijk teveel aan sponsorgeld en donaties moet gebeuren. 

Alle gelden die niet gebruikt worden voor mijn avontuur bij SchoolAtSea zullen, na overleg met de sponsor of donateur óf a) worden teruggestort naar de schenker óf  b) worden doorgestort naar de TheOceanCleanup.com óf c) worden doorgestort naar de Stichting SchoolAtSea.

Momenteel kom ik (eind oktober) nog een paar honderd euro tekort en loopt er nog een subsidie-aanvraag. Als die niet doorgaat kom ik zelfs een paar duizend euro tekort.